SPEKTAKL U NAJAVI – Za “bratski derbi” Meridian te časti sa 1.500 RSD bonusa

Evroliga po pravilu donosi mnogo uzbudljivih utakmica, ali je “bratski duel” koji nam predstoji zaista nešto posebno.

U 13. kolu elitnog takmičenja košarkaši Crvene zvezde ugostiće Olimpijakos u hali “Aleksandar Nikolić” i to će ujedno biti 11. duel ova dva kluba, čiji su navijači u prijateljskim, tačnije bratskim odnosima.

Ipak, ovog puta navijača neće biti, ali to ne znači da neće biti i spektakla.

Tim povodom sportska kladionica Meridian spremila je fantastično iznenađenje za vas – OVDE možete odmah preuzeti čak 1.500 DINARA za online i uživo klađenje.

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na sajtu meridianbet.rs i poklon keš će se odmah naći na vašem bonus računu.

Međutim, ni to nije sve jer vas u Meridianu čeka i vrhunski bonus na broj parova do čak 2000%.

Izabranici Saše Obradovića vezali su tri poraza u Evroligi, a iznenadio je i poraz od Budućnosti u ABA ligi.

Zvezda je na skoru od osam poraza i četiri pobede, iako su mnogi ciljali na sam vrh – tako nešto se za sada ne može videti prema rezultatima.

Kada se radi o Olimpijakosu, grčki tim ima pet pobeda i pet poraza, te je jasno da su skloni usponima i padovima ove sezone. S obzirom na sve okolnosti, to i nije čudo.

Ono što je posebno zanimljivo, jeste da je poslednja tri međusobna duela, od kojih je jedan bio prijateljski, dobila Crvena zvezda. Ipak, pre toga Olimpijakos je apsolutno dominirao, dobio je sedam vezanih utakmica.

Očigledno Zvezda dugo nije mogla da “pređe” preko bratske ekipe, ali čini se da je naučila, pa je možda vreme da se pobednička serija produži.

Kompletnu ponudu za mečeve Evrolige možete pogledati OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Liverpul pregazio Totehnem

U poslednjem meču nedeljnog programa Premijer lige, Liverpul je na Enfildu pobedio Totenhem 4:2. Odličan nastup ekipe Jirgena Klopa je...

POVEZANE OBJAVE