Zvezdu čekaju aždaje u nokaut fazi

Fudbaleri Crvene zvezde neće imati lak zadatak u nokaut fazi Lige Evrope, s obzirom na to da ih čekaju izuzetno jaki timovi pred žreb.

Crveno-beli će kao drugoplasriani u grupi igrati sa ekipom koja je nosilac u narednoj rundi. Tu spadaju timovi koji su bili pobednici svojih grupa, kao i klubovi koji su eliminisani iz Lige šampiona.

Tako je, nakon poslednjeg kola grupne faze, poznat spisak svih imena sa kojima se tim Dejana Stankovića može susresti u šesnaestini finala Lige Evrope. To su: Mančester junajted, Totenhem, Arsenal, Lester, Napoli, Roma, Milan, Bajer Leverkuzen, Ajaks, PSV Ajndhoven, Rendžers, Viljareal, Klub Briž, Šahtjor Donjeck i Dinamo Zagreb. Najskuplji sastav od pomenutih ekipa ima Totenhem. Tim Žozea Murinja je vredan 799.850.000 evra, dok je najjeftiniji Rendžers, sa nešto više od 61.000.000.

Žreb u Nionu je na programu u ponedeljak, 14. decembra. Prve utakmice igraju se 18. februara, a revanši sedam dana kasnije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE