Jovanović pred Partizan: Veoma kvalitetan tim, moji igrači će sazreti uz ovakvu utakmicu

Trener Košarkaša Mega Soccerbeta Vladimir Jovanović rekao je pred duel protiv Partizana da ovakve utakmice puno znače za njegove igrače jer se kroz njih ubrzano sazreva.

Jedan od derbija kola u ABA ligi biće susret u hali ,,Ranko Žeravica” između Partizana i Mege. Ekipa koju predvodi Vladimir Jovanović je izvanredna ove sezone i pokušaće da dođu do svog osmog trijumfa u sezoni.

Radi se o veoma dobrom timu koji je zbog povreda i izostanka veoma važnih igrača imao rezultatsku krizu. Povratak povređenih igrača je doneo bolje rezultate tako da posle poslednje utakmice u Evrokupu i matematički su obezbedili prolazak u Top 16 fazu. Sašo kao veoma dobar i iskusan trener je za kratko vreme uspeo da konsoliduje ekipu i u većini mečeva da iz njih izvuče maksimum. Sigurno da sa trenutnim skorom u ABA ligi nisu zadovoljni i pored dva tesna poraza u poslednja dva kola, daće sve od sebe da se vrate na pobednički kolosek. Partizan je kvalitetan tim, na svim pozicijama je popunjen sa odličnim igračima i vođen je od trenera koji zna da izvuče najbolje iz njih – rekao je Jovanović.

Mladi stručnjak zna šta njegova ekipa mora da uradi ne bi li slavili protiv crno-belih.

Mi moramo da budemo spremni prvo da pariramo njihovoj kontakt igri i njihovim telima, što će biti preduslov za dobru utakmicu sa naše strane. Ovo su utakmice koje mnogo znače za moje igrače jer se kroz njih ubrzano sazreva – rekao je Jovanović.

Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Jokić sa saigračem ostvario veliko dostignuće po prvi put u istoriji!

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Lejkerse i u trećoj utakmici na startu plejofa i tako se nalaze nadomak pobede...

POVEZANE OBJAVE