Lalatović nikad iskrenije pred derbi u Subotici, govorio o novoj upravi, dugovanjima i ostanku u klubu

Fudbaleri Vojvodine gostuju Spartaku u Subotici u subotu od 14 sati, u okviru 18. kola Superlige. Trener Novosađana na konferenciji za novinare rekao je njegovom timu neće biti lako da odnese trijumf na predstojećem meču.

Očekuje nas jako teška utakmica, Spartak je jako kvalitetan tim. Dosta su efikasni, postižu puno golova, imaju jako brze igrače, pogotovo po krilnim pozicijama. Imaju mozda najbolju polukontru i kontru, ali im neću dozvoliti da njihovo najbolje oružje upotrebe protiv nas. Ovo je derbi severne Srbije, rekao je Lalatović.

Vojvodina ima kadrovskih problema i u timu neće biti nekoliko igrača.

Meni je krivo što nećemo moći da im se suprotstavimo u najjačem sastavu. Neću moći da računam na Topića, Saničanina i Bojića. Vukadinović i Simić su pod znakom pitanja, dok je Bralić negativan na koronavirus i spreman za utakmicu, objasnio je trener ,,lala”.

Lalatović se osvrnuo i na trenutnu novčanu situaciju u klubu.

Ja sam obećao ljudima koji su zaposleni da ću dati sve od sebe da dobiju šta im se duguje jer 21. vek je i svako treba da dobije normalno platu. U ovom trenutku uprava kluba je dala jedan deo od svega toga, dobili smo tri premije i jedan deo igrača, negde oko 10 ljudi, dobili su nagrade za kup takmičenja, ali ostalo je ono što je najbitnije, plate. Nadam se da će to da se isplati, rekao je on i prokomentarisao novu upravu Vojvodine.

Drago mi je što smo dobili novog predsedika kluba, ja mu čestitam ovom prilikom od srca. Jednog dana kad ja odem odavde, novom treneru neće biti lako da me nasledi, tako neće biti lako ni gospodinu Samardžiću, koji je nasledio Gajića, kazao je Laltović.

Strateg Vojvodine ponovo je javno zamolio novog predsednika da isplati sve zaposlene u klubu, kao i ceo tim.

Ja ga sad molim da pokaže svima da pokaže svojim zaposlenima, a siguran sam da će omogućiti da budu isplaćene plate svim ženama koje rade, jer nas od četvrtka nema do 3. januara. Apelujem na predsednika Samardžića da se potrudi, jer znam da on to može, da do tog četvrtka dobijemo svi rate i dve plate, a zaposlenima se duguju četiri rate. Bilo bi dobro da im daju bar dve, jasan je bio Lalatović.

On je na kraju konferencije rekao da ne razmišlja o odlasku iz kluba i dotakao se predstojećeg prelaznog roka.

Očekujemo sportskog direktora, jer je gospodin Đukić rekao da ja ne treba da pričam o tome i u pravu je. Ja imena neka znam, ali ne vodim ja Vojvodinu sam, zaključio je Lalatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Olga Danilović u glavnom žrebu Madrida!

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u glavni žreb mastersa u Madridu. Ona je u završnoj rundi kvalifikacija savladala...

POVEZANE OBJAVE