BOMBA IZ ŠPANIJE: Zidan ‘prelomio’, napušta Real i vraća se u Italiju?!

Zinedin Zidan na leto će napustiti klupu Real Madrida i vratiti se u Italiju, javljaju pojedini španski mediji.

Poput bombe odjeknula je vest u pojedinim španskim medijima kako bi legendarni Francuz Zinedin Zidan na kraju sezone mogao napustiti redove Real Madrida.

Francuski se stručnjak već jednom povukao s mesta šefa struke ,,KRaljevskog kluba”, a tada se nagađalo kako je glavni razlog takvom epilogu bio loš odnos s predsednikom Florentinom Perezom.

Na klupu je tada seo Lopetegi, a nakon njega i Solari, ali dvojac nije uspeo učiniti nikakav veći pomak stoga je klub odlučio ponovno angažirati Zidana nakon samo devet meseci. Od svog povratka na Bernabeu Zidan je osvojio La Ligu i španski Superkup.

Ipak, Real ove sezone ima problema, Zidan je ,,spasavao glavu” u već nekoliko navrata. Zizu je besan na upravu kluba koja mu nije ispunila želje u letnjem prelaznom roku i ostavila ga s desetkovanim sastavom.

Upravo zbog toga su počele priče kako bi Zidan uskoro mogao ponovno napustiti Real. Ovakvu situaciju prvi žele iskoristiti u Juventusu gde su mu spremni već ovog leta ponuditi ugovor.

Francuski trener je u odličnim odnosima s prvim čovekom ,,stare dame” Andreom Anjelijem koji je navodno spreman da mu ponudi trogodišnji ugovor uz platu od osam miliona evra, maksimalno koliko mogu ponuditi treneru kada je u pitanju pravilnik kluba.

Veruju u Torinu kako bi im dolazak Francuza podigao šanse za osvajanje Lige šampiona. Priča i dalje nije službeno potvrđena, ali ostaje za videti kako će se sve razviti do leta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Panatinaikos poražen od Makabija nakon preokreta, uzalud odlična partija Lesora (VIDEO)

Košarkaši Makabija savladali su Panatinaikos u OAKA areni sa 91-87, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Iako su Zeleni tokom druge...

POVEZANE OBJAVE