NIGDE NEĆETE NAĆI VEĆU – Kvota na Siti 1.90, a na Real 2.60!

Ova subota je za sve ljubitelje fudbala posebna. Na program su dva velika gradska derbija, a najveće kvote ikada spremila je sportska kladionica Meridian.

Povodom dva fantastična duela: Mančester Junajted – Mančester Siti i Real Madrid – Atletiko Madrid, u najboljoj kladionici u region očekuje vas bonus dobrodošlice od čak 1.500 RSD za sportsko klađenje, najbolja ponuda kvota + bonus na broj parova do čak 2000%!

Ima li bolje prilike za dobitak od one koju ti pruža Meridian?

Odgovor je jednostavan – NE! I zato, odmah poseti sajt meridianbet.rs, registruj se, zgrabi ponus i sastavi tiket.

MANČESTER JUNAJTED – MANČESTER SITI, DVOJKA 1.90

Danas se nastavljaju mečevi Premijer lige, a uzbuđenja nikada ne manjka! Pred nama je 12. kolo nacionalnog šampionata u Engleskoj, a tu nas čeka, između ostalih, jedna vrlo interesantna utakmica, Mančester Junajted – Mančester Siti.

Mančesterski derbi na sȃm pomen izaziva pozitivno ushićenje kod svih ljubitelja najkvalitetnijeg fudbala u Evropi.

Junajted i Siti spadaju u najtrofejnije klubove na “Ostrvu”. Između sebe su “podelili” čak 92 trofeja u svojoj klupskoj istoriji u svim takmičenjima. Od toga, Junajted je osvojio 66 titula, dok je Siti osvojio 26 titula.

Na “Old Trafordu” u PL, Junajted i Siti su 23 puta odmerili snage – 11 puta je trijumfovao Junajted, a sedam puta Mančester Siti. Pet puta su klubovi remizirali.

Uprkos prednosti domaćeg terena i boljeg skora u međusobnim duelima, Mančester Siti je definitivno favorit na predstojećem meču sa “Crvenim đavolima”, pa najveća kvota u Meridianu na “dvojku” zaista privlači.

REAL MADRID – ATLETIKO MADRID, KEC 2.60

Real Madrid u okršaj sa Atletikom ulazi sa utakmicom manje i 4. pozicijom na tabeli trenutno. Zidanova četa apsolutno nije ostvarila zadovoljavajući učinak u dosadašnjih 11 odigranih utakmica. Real je ostvario šest pobeda, tri poraza, dva remija i čak šest bodova manje od prvoplasiranog Atletika (20).

Iako se još nalazimo u prvoj polovini sezone, ovakav skor je krajnje neverovatan za klub koji u svakom takmičenju “grabi” ka tituli.

S druge strane, Atletiko Madrid je u ovoj sezoni nezaustavljiv, ali i nepobediv! Jedan od najozibiljnih kandidata za titulu, koju je ovaj klub osvojio poslednji put pre šest godina.

Atletiko u meč sa Real Madridom ulazi sa dve utakmice manje. Apsolutno je neporažen u dosadašnjem toku španskog fudbalskog prvenstva – osam pobeda, dva remija, 26 bodova i zasluženo prvo mesto na tabeli!

Pored napadačke taktike, Atletiko se odlično pokazao i u odbrani – mreža “Jorgandžija” tresla se svega dva puta do sada.

Ipak, iako je trenutno forma na strani Atletika, moramo istaći da je Real na domaćem terenu uvek favorit, a kvota na kec u Meridianu vam može doneti solidnu zaradu.

* NAPOMENA: kvote su podložne promenama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BORBA ZA PRVAKA EVROPE: Real da zaokruži savršenu sezonu, PAO ima veliki adut

Košarkaši Real Madrida braniće danas titulu prvaka Evrope. Do finala su stigli pobedom nad Olimpijakosom. Drugi grčki tim, Panatinaikos je...

POVEZANE OBJAVE