Barela presudio ,,svojima”, Inter tik uz Milan [VIDEO]

Kaljari – Inter 1:3 (1:0)
21′ Sotil – 77′ Barela, 84′ D’Ambrozio, 90+2′ Lukaku

Fudbaleri Intera savladali su Kaljari na Sardiniji sa 3:1 u okviru 11. kola italijanske Serije A.

Nije bilo lako za Inter da probiju odbranu domaćih i golmana Kranja koji se razbranio danas, ali uspeli su u tome u drugom poluvremenu i tako su stigli do sedmog trijumfa u sezoni.

Mladi Rikardo Sotil doveo je Kaljari u prednost u 21. minutu susreta, a potom su Lukaku i družina bili pod pritiskom da preokrenu ne bi li nastavili seriju pobeda i produžili je na četiri. Dosta bolji Inter je bio u prvom delu, ali za razliku od drugog poluvremena, tada nisu uspeli da savladaju Kranja.

I – ko će kome, ako ne svoj svome? Junak susreta za Inter bio je Nikolo Barela, Kaljarijevo dete. Prvo je odličnim pokušajem iznudio korner, da bi nakon istog prekida, posle intervencije Kranja, natrčao na loptu i sjajnim volej udarcem probušio mrežu. Ubrzo je mladi vezista i sam kreirao šansu, ovog puta, za Danila D’Ambrozija, koji je dva minura pre ušao umesto povređenog Hakimija i Inter je u 84. minutu preokrenuo.

Krenuli su domaći na sve ili ništa u nadoknadi vremena, pa je tako i Kranjo otišao na korner ispred gola Handanoviča i to ga je koštalo. Lukaku je došao do lopte, a onda kao furija pretčao polovinu terena i zakucao loptu u praznu mrežu za svoj deveti prvenstveni pogodak i Interov 24. bod.

,,Nerazuri” imaju dva poena manje od Milana koji svoj meč tek treba da odigra, dok je Kaljari 12. sa 12 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE