NAJJAČI BONUS ZA KRAJ – Isprati poslednju F1 trku uz 1.500 DINARA, bez uslova

Nakon 190 trka Serhio Peres je stigao do prve pobede. Zvuči nestvarno, ali – dogodilo se! Posle manje od dve nedelje i problema sa koronavirusom, Luis Hamilton će se ponovo naći na stazi? Zvuči neverovatno, ali postoji mogućnost da se i to dogodi.


Protekle dve nedelje donele su mnogo uzbuđenja u Formuli 1, a Abu Dabi rezervisan je za sam kraj. Pred nama je poslednja trka u ovoj sezoni, a ako ste pomisli da će nedostajati uzbuđenja jer je šampion već poznat – prevarili ste se.


Tim povodom najbolja sportska kladionica svojim igračima poklanja bonus 1.500 RSD i to – BEZ USLOVA!

Ponuda i kvote koje ostavljaju bez daha čekaju te na sajtu meridianbet.rs.


F1 Specijal ovu kladionicu cini drugačijom od konkurencije jer samo u Meridianu imaš priliku da se UŽIVO kladiš na najuzbudljiviji, najbrži i najopasniji sport na planeti!


Već je poznato da je Sakir, u odsustvu Hamiltona, prošao u znaku Peresa, koji je konačno uspeo da se nađe na podijumu i svoju pobedu zalije šampanjcem!


Bila je to nestvarna trka – posle prvog kruga bio je tek na 18. poziciji, ali se ipak poslednji smejao. A, da li će moći da je ponovi? Ostaje da vidimo.


Tačno je da je Luis Hamilton titulu već osvojio, ujedno se i izjednačio sa legendarnim Mihaelom Šumaherom, ali šampion kakav jeste – nema nameru da odustane!


Videli smo da trka može da bude spektakularna i kada Britanac nije tu, ali daleko od toga da ćemo se buniti ako danas sedne u bolid.


Naprotiv, to zaista garantuje vrhunsku zabavu, a možda će i pomoći svom timu da se “izvadi” za prošlonedeljni “blam”.


Bilo kako bilo, za sve ljubitelje najbržeg cirkusa na svetu glavna informacija je da je poslednja trka ove sezone na programu danas od 14 časova, kao i da vas najveći bonusi i uživo klađenje čekaju na meridianbet.rs.


Sledeća sezona je daleko, zato ne postoji nijedan razlog da propustite Veliku nagradu Abu

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

HOĆE LI IGRATI VEČERAS: Zek Ledej odradio trening sa ekipom

Šampion ABA lige Partizan, večeras igra veoma važnu utakmicu u Evroligi, a protivnik mu je Olimpijakos. Meč je na programu...

POVEZANE OBJAVE