Roma deklasirala Sinišinu Bolonju, Atalanta rutinirala Fiorentinu, Napoli “iz 2 u 1” (VIDEO)

U Italiji su odigrane tri utakmice popodnevnog programa Serije A.

U Bolonji, koju predvodi sa klupe srpski trener Siniša Mihajlović, Roma je ubedljivo slavila. Bilo je čak 1:5, a zanimljivo je da su svi golovi postignuti u prvom poluvremenu.

Do petnaestog minuta je bilo već 3:0 za goste. Započelo je autogolom Polija u 5. minutu, Džeko je pet minuta kasnije povisio na 2:0 a u petnaestom pogađa i Pelegrini.

Kristante autogolom smanjuje na 3:1 u 24. minutu, ipak Veretu vraća na tri gola prednosti – Francuz je precizan u 35, minutu. Miktarijan postavlja konačan rezultat poluvremena, Roma vodi sa 5:1 u 44. minutu.

U Bergamu, Atalanta je posle plasmana u 1/8 finala Lige šampiona, rutinski savladala katastrofalnu Fiorentinu ove sezone sa 3:0. Najbolji igrač prvog poluvremena bio je golman tima iz Firence Drongovski koji je odbranio veliki broj šansi domaćih, Ipak, pred sam kraj poluvremena Gosens na asistenciju Zapate donosi vođstvo timu iz Bergama.

U drugom poluvremenu Atalanta stiže do dva gola iz prekida. Prvo Malinovski posle sjajnog “slobodnjaka” postavlja 2:0, da bi Toloi posle kornera glavom postavio konačnih 3:0.

U Napulju je odigrana premijerna utakmica Serija A na stadionu Dijego Armando Maradona, i domaćin je slavio posle preokreta sa 2:1 protiv Sampdorije. Poveli su gosti preko Jankta u 20. minutu. Napoli se dugo mučio, nije moga da stvori dobre prilike, ali onda u igru ulaze Lozano i Petanja i preokreću igru i rezultat. Meksikanac postiže gol za izjednačenje u 53. minutu dok korpulentni Italijan donosi preokret u 68, minutu na asistenciju Lozana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE