Savo Milošević u konkurenciji za novi posao i to kakav!

Nekadašnji trener Partizana Savo Milošević ušao je u konkurenciju za mesto novog selektora Fudbalske reprezentacije Srbije, saznaje ,,Maxbet sport”.

Milošević je 1. septembra ove godine istupio sa klupe Partizana i od tada je bez angažmana i to bi moglo da olakša posao Fudbalskom savezu Srbije (FSS) pri imenovanju novog selektora. Naime, ostvareni su kontakti sa Veljkom Paunovićem i Vladanom Milojevićem, ali oni su trenutno vezani ugovorima sa svojim klubovima Redingom, odnosno Al Ahlijem, a zauzet je i Slaviša Jokanović.

Spominjao se i Ivan Jovanović, kao i Rajmon Domenek koji je rekao da bi rado prihvatio taj posao i da je posredstvom drugih kanala čuo za interesovanje FSS-a. Međutim, strategija jeste da domaći trener vodi reprezentaciju, čime bi i navijači bili najviše zadovoljni, pa je tako bivši trener Partizana ušao u uži izbor.

Savu Miloševiću nije stran posao u Savezu, s obzirom na to da je njegov deo bio pre dolaska u Partizan, a 2014. godine imenovan je za potpredsednika ovog tela. Prethodno je bio direktor omladinskih selekcija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LAST MINUTE PONUDA: Uplati depozit putem kartice i osvoji vredne nagrade!

Uplati depozit putem kartice i osvoji sjajne nagrade! Još samo nedelju dana imaš da dođeš do spektakularnih nagrada u Meridianu...

POVEZANE OBJAVE