Šćekić: Najbolji poklon za rođendan

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić istakao je da su mu saigrači pobedom nad Voždovcem na najbolji način čestitali rođendan.

Sama najava ovog duela iz tabora Partizana ukazivala je na to da im neće biti lako na ,,Krovu”, ali su Asano i Marković u drugom poluvremenu rešili pitanje pobednika u korist crno-belih.

– Igrači su mi, pobedom na teškom gostovanju na krovu, na najbolji način čestitali rođendan. Teška utakmica u kojoj se nije bilo lako prilagoditi na teren i sve druge propratne uslove, ali smo pokazali da kada igramo kao tim, čak i kada ne ide najbolje, idemo do pobede koja je jako bitna za nas – kazao je Šćekić.

Na konstataciju da se činilo da u prvom poluvremenu ne ide sve po planu, Šćekić je istakao da su se nakon prvog dela meča potpuno navikli.


– Posle 45 minuta igre privikli smo se na teren i sve što nas je čekalo u nastavku! Bili su veoma agresivni i nije bilo lako igrati i uspostaviti igru na veštačkoj podlozi. Jedan dobar niz pobeda je iza nas. Sada samo treba da nastavimo u ovom ritmu i budemo još bolji – istakao je Šćekić i na pitanje koja mu je rođendanska želja, dodaje:

– Moje rođendanske želje su da budemo svi živi i zdravi i da se ovo sve više završi sa koronom, jer želimo da igramo i uživamo pred punim tribinama naših navijača!

Naredni meč, Partizan igra u sredu kada će u Humskoj ugostiti lučansku Mladost.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović nakon poraza: Evo šta je rekao trener Partizana

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u gostima u trećem meču finalne serije ABA lige rezultatom 82:76. Nakon poraza trener Partizana...

POVEZANE OBJAVE