Stanković posle Bačke: Mogli smo još golova da damo, najvažnije je da smo svi izašli na nogama

Crvena zvezda je upisala i 50. bod u ovogodišnjem šampionatu i održala prednost u odnosu na Partizan od 9 bodova. Savladana je Bačka sa 2:0.

Trener crveno-belih Dejan Stanković ističe da je njegov tim mogao da slavi i ubedljivije.

Bila je interesantna utakmica. Nekada dobro uđemo u meč, ali se golmani razbrane protiv nas, pa bude teško. Bilo bi lakše da smo ranije postigli prvi pogodak, možda bi neko malo više odmorio, ipak, ostao je isti pristup, želja, volja, organizacija i strpljenje, rekao je Stanković novinarima posle meča.

Stanković ističe umor svojih igrača i da ih čekaju još dva meča u kojima moraju da slave.

Na pravi način smo otvorili drugo poluvreme i utakmicu dominantno priveli kraju. Mogli smo još nekoliko pogodaka da damo, ali najvažnije nam je da smo svi izašli na nogama. Izrotirali smo, momci su umorni posle paklenog ritma, a nas čekaju još dve utakmice, protiv Metalca i Rada, rekao je Stanković.

Zvezda 630 minuta nije primila gol, ali streteg Zvezde ističe da mu je draže kada postižu golove.

Da bi pobedio moraš da postigneš pogodak, tako da mi je to bitnije. Objasnio sam kako moramo da izgledamo da ne bi primili gol. Ni večeras nismo riskirali. Momci su bili fenomenalni, čekaju nas važne utakmice i okrećemo se njima, završio je Stanković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OSTOJA NAJAVIO: Biće zvučnih pojačanja!

Košarkaši Partizana za dva dana dočekuju Budućnost na početku polufinalne serije ABA lige. Crno-beli su pre tog meča obelodanili nastavak...

POVEZANE OBJAVE