“Evo ti šansa, pobedi Milan i budi trener Intera”

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzič je generalno zadovoljan žrebom i izvlačanjem Milana u 1/16 finala Lige Evrope. On se nada da će do februara da se steknu uslovi da Marakana bude puna.

Opšti komentar pre žreba je bio da nikad LE nije bila jača. Koga god da smo izvukli, ne bi bilo lako. Priželjkivali smo PSV, Rendžers, Briž i Dinamo. Šteta za Dinamo jer smo želeli da pokažemo da smo najbolji u regionu, njih sam priželjkivao, rekao je Terzić za Arenu Sport. 

On je zadovoljan što je izvučen velikan svetskog fudbala Milan.

Istorija će se nastaviti, drago mi je da je Zvezda na stazama starih uspeha i imamo priliku da ispišemo nove stranice. Nikad nisu bili jači u poslednjih 15 godina, dominiraju, imaju 8 pobeda i 3 nerešene, napravili su moćan, mlad tim koji se diže i koji će u narednom periodu igrati ozbiljnu ulogu na evropskoj sceni, ističe Terzić.

Zvezdan Terzić je rekao i da će prvenstvo biti u drugom planu.

Imamo dva meseca period da iskoristimo sve za taj dvomeč, fokus će biti na tim utakmicama jer u prvenstvu imamo 9 bodova prednosti, moramo se pripremiti što bolje, svi da damo svoj maksimum, kaže Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde se nada da će do februara publika moći na stadione.

Moramo da budemo pravi, disciplinovani, agresivni, da imamo kvalitet i ne smemo praviti greške protiv velikih klubova kao protiv Bajerna i Totenhema. Ovo je prilika. Mnogo zavisi od toga da li će Marakana biti puna, makar 30%, rekao je on.

Dejan Stanković je srećan zbog činjenice da je Zvezda izvukla Milan.

Osmeh na njegovom licu pokazuje da je zadovoljan. Vodiće klub koji voli, živi pored stadiona Milana. Rekao sam mu, evo ti šansa, pobedi Milan i budi trener Intera, rekao je Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Navijačima Zvezde se ovo neće dopasti: Poznata sudijska trojka na meču Real – Zvezda

Košarkaši Zvezde sutra od 20 časova i 30 minuta igraju meč 32. kola Evrolige protiv Reala u Madridu. Duel ovih...

POVEZANE OBJAVE