Falćineli sprema nišanske sprave: Hoću gol protiv Milana

Napadač Crvene zvezde Dijego Falćineli izrazio je svoje zadovoljstvo povodom susreta sa Milanom u šesnaestini finala Lige Evrope i nada se da će postići još jedan pogodak protiv njih.

Zvezda juče i nije imala mnogo sreće na žrebu za nokaut fazu Lige Evrope. Ukrstiće koplja sa Milanom, za koji ih vezuju i neke istorijske uspomene. Italijan u redovima crveno-belih Dijego Falćineli oduševljeno je dočekao vest da će igrati protiv kluba iz domovine.

– Iskren da budem, oduševio sam se kad sam video da smo na žrebu izvukli Milan i da ćemo sa njima odmeriti snage. Reč je o fenomenalnoj ekipi i već sam čuo da je Crvena zvezda imala mnogo spektaklularnih duela sa italijanskim velikanom. Tako da, zaista se radujem tom meču i u ovom trenutku samo o tome razmišljam. Jedna od većih želja na proleće mi je da odigramo što bolje protiv Milana i obezbedimo prolazak u narednu rundu eliminiacione faze Lige Evrope – počeo je Falćineli.

Mnogo puta je Falćineli nastupao protiv Milana, a kada je bio fudbaler Krotonea uspeo je i da im postigne gol.

– Imam iskustvo igranja utakmica sa Milanom, a uspeo sam i da im postignem pogodak. Nadam se da ću uspeti to da učinim i u dresu Crvene zvezde. Nemam dileme da će biti pravi spektakl, a nadam se da će do tad moći naši navijači moći da prisustvuju meču i pomognu nam – zaključio je Falćineli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE