Gaćinović: Atmosfera puno bolja nego kada sam došao u Niš

Fudbaleri Radničkog u sredu od 14 časova gostuju OFK Bačkoj, u sklopu 19. kola Superlige Srbije, poslednjeg u jesenjem delu sezone.

Niški tim u ovaj meč ulazi sa dve vezane pobede, a duel u Bačkoj Palanci najavio je šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović.

Atmosfera u našem taboru je nakon dve pobede puno bolja nego u momentu kada sam došao u klub. Idemo na ovo gostovanje u odličnom raspoloženju. Svesni smo da nam je ovo poslednja utakmica u ovoj kalendarskoj godini i uložićemo poslednji atom snage kako bi ostvarili cilj, a to je pobeda. Znamo i da je Bačka u usponu forme. Promenili su trenera, odigrali su nekoliko solidnih utakmica u poslednje vreme, bili su dobri i protiv Crvene zvezde, tako da nas očekuje težak posao. Ja sam ove sezone već imao priliku da tamo gostujem kao trener Spartaka i video sam da je to „vruć“ teren, a da je Bačka kod kuće ratnička ekipa. Nećemo biti kompletni. Zbog žutih kartona neće igrati Đuričković i Ćirković, dok je Kovačević i dalje povređen. Svi ostali su spremni da igraju. Još jednom bih ponovio da idemo tamo da damo maksimum, jer bi bilo od velike važnosti da na zimsku pauzu odemo sa tri pobede u nizu – rekao je Gaćinović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević pred Večiti derbi: Nemamo posebno opterećenje, ovde imamo tri različita takmičenja

Sutra od 18 časova će se na stadionu "Rajko Mitić" po treću put ove sezone sastati Crvena zvezda i...

POVEZANE OBJAVE