Aničić posle otkaza: Mesecima u teškim uslovima i bez dinara

Fudbaski klub Mačva iz Šapca raskinuo je u ponedeljak ugovor sa trenerom Draganom Aničićem.

Aničić se podsetio svog prvog dolaska na klupu Šapčana.

Retki su slučajevi u našem fudbalu da isti trener u dva navrata za samo tri i po godine sedi na klupi istog kluba. Prvi boravak u Šapcu zauvek će ostati u mom sećanju, kao nešto što može da se dogodi samo u raju, kazao je on, a zatim se osvrnuo i na drugi mandat.

Povratak je bio sasvim drugačiji… Dočekale su me brojne teškoće, ali me to nije skrenulo u nameri da stanem uz Mačvu iako je svima bilo jasno da je kriza ogromna. Vođen idejom i principom da se voljeni klub ne napušta zbog nedaća, ostao sam do kraja sa željom da se odužim na što bolji način, objasnio je Aničić.

Na rastanku se zahvalio klubu na saradnji

Pre svega bih želeo da se zahvalim igračima koji su pokazali visok stepen posvećenosti i odgovornosti i pružali maksimum, iako su radili u teškim uslovima i mesecima bez dinara. Veliku zahvalnost dugujem i brojnim navijačima Mačve koji su ostali uz nas iako su rezultati bili daleko od željenih. Bolje upućeni znaju da smo davali sve od sebe i pored toga što nije bilo osnovnih uslova za rad. Mačvi želim sve najbolje kao i šabačkim ljubiteljima fudbala, uz nadu da će prevazići teškoće i da će uskoro opet biti na putevima uspeha, zaključio je Aničić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPEKTAKLI SA SRBIJOM I AUSTRALIJOM: Amerikanci već počeli prodaju karata

Košarkaška reprezentacija SAD-a dolazi na Olimpijske igre u Parizu kao glavni pretendent na zlatnu medalju. Pogotovu što roster od 12...

POVEZANE OBJAVE