Dejan Stanković posle Metalca: Oduševljen sam

Crvena zvezda je slavila u Gornjem Milanovcu protiv metalca, i na taj način trijumfalno završila polu sezonu u Linglong Superligi Srbije na prvom mestu sa 9 bodova više od Partizana.

Dejan Stanković je posle meča izjavio kako je oduševljen svojim igračima.

Svaka čast igračima, zaista su me oduševili danas. Ne znam dal smo nešto riskirali tokom devedeset minuta, možda jedan šut i prekid, ali sve sem toga je bilo fenomenalno. Fudbaleri su stvorili veliki broj prilika na teškom gostovanju i zaista odigrali sjajnu utakmicu. Igrali smo i visok presing i u suštini sve što smo zamislili i na čemu smo radili u pripremi meča je u potpunosti ispoštovano. Tako da, pun sam emocija posle ovakve utakmice i još jednom bih čestitao igračima na odličnom izdanju, rekao je Stanković.

On je posebno istakao detalj da crveno-beli opet nisu primili pogodak.

Na tome se radi iz nedelje u nedelju. Drago mi je što nismo primili gol, ali pobede su te koje nam daju veru, motiv i snagu da nastavimo dalje i ne odustajemo. Poželeo bih navijačima Crvene zvezde srećne praznike uz poruku da ni na proleće nećemo odustati ni milimetar od zacrtanog i da će biti borba neprestana, zaključio je Stanković.

Crvena zvezda u četvrtak gostuju Radu u osmini finala Kupa Srbije u poslednjoj utakmici godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

JOKIĆ SVESTAN GREŠAKA: Uništili su nas u reketu!

Košarkaši Denvera čekaće narednu priliku da završe plej-of seriju protiv LA Lejkersa. Jezeraši su sinoć slavili i smanjili na 3:1....

POVEZANE OBJAVE