Golini zatvorio sva vrata svog gola, Juve i Atalanta podelili bodove (VIDEO)

U Seriji A odigran jedan od dva derbija, između Juventusa i Atalante i završen je rezultatom 1:1 (1:0).

Bio je to vrlo otvoren i zanimlji meč, sa dosta prilika na obe strane. Apsolutni heroj meča je bio golman Atalante Golini koji je odbrani penal Kristijanu Ronaldu.

Prvu veliku priliku je imao Juventus preko Alvara Morate u 12 minutu, pošto je posle kontre u kojoj je učestvovao i Kristijano Ronald, petom pokušao na prazan gol, ali je lopta otišla daleo pored gola.

Nastavio je Juve sa napadima i stigao je do vođstva u 29. minutu posle sjajnog udarca Federika Kijeze sa oko 25 metara od gola. To je bio i rezultat prvog dela igre.

U drugom delu Atalanta je krenula ambicioznije ka golu protivnika, a u igru je ušao i Papu Gomez za kojeg se poslednjih dana priča da je blizu odlaska iz kluba.

Hrabra igra se isplatila i tim iz Bergama stiže do izjednačenja u 57.minutu posle sjajnog šuta Rema Frojlera.

Samo nekoliko minuta kasnije, viđen je već toliko puta viđen scenario. Juventus dolazi do penala posle duela Kijeze i Haterbora. Najstrožu kaznu je izvo ko drugi do Kristijano Ronaldo, ali ovoga puta nije bio precizan. Golman gostiju Fabio Golini uhvatio je živu loptu Portugalcu i sačuvao gol.

Odmah posle toga veliku šansu je imao i Morata, ali je opt Golini zaključao bravu.

Imala je do kraja utakmice i Atalanta dve odlične situacije za gol, ali je ostalo 1:1.

Posle ovog kola Juventus ima 24 boda iz mečeva,, dok Atalanta ima 18 iz 11 utakmica.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MEČ SE IGRA U LOZNICI: Poznat termin finala Kupa Srbije

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije. Vojvodina je u Kragujevcu savladala Radnički 1:0, dok...

POVEZANE OBJAVE