Inter srećno pobedio, Milan se muči bez Ibre, Vlahović strelac (VIDEO)

Odigrano je šest mečeva Serije A u okviru 12.kola.

Derbi večeri je bio u Milanu gde su se sastali Inter i Napoli. Čini se da se Interu vratilo za utakmice u Ligi šampiona, s obzirom da su slavili sa 1:0, a da ni oni ne znaju na kraju kako su to uspeli. Napoli je dominirao tokom čitavog meča iako je u ranoj fazi ostao bez Mertensa koji je napustio igru zbog povrede. Imali su Napolitanci dosta prilika u drugom poluvremenu, ali Inter je stigao do jedinog pogotka pošto je Ospina srušio Darmijana. Tom prilikom je Insinje dobio crveni karton zbog prigovora. STrelac sa bele tačke bio je Romelu Lukaku.

Milan je drugu utakmicu zaredom odigrao nerešeno i istim rezultatom 2:2. Ovoga puta u Đenovi, protiv istoimenog tima. Dva puta su “Grifoni” vodili, preko Destra oba puta, ali su golovima Kalabrije i posle mladog Kalulua stizali to vođstvo “rosoneri”.

Fiorentina opet nije pobedila. Igrala je 1:1 sa Sasuolom, a gol za tim iz FIrence je sa bele tačke postigao Dušan Vlahović.

Sampdorija je slavila u Veroni sa 1:2, dok je Bolonja stigla 2:0 Specije i iščupala bod sa 2:2. Musa Borou je postigao gol u 92. minutu, međutim promašio je u 96. minutu sa istog mesta za pobedu i tri boda Bolonje.

Parma i Kaljari su odigrali bez bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON OSVAJANJA SKUDETA: Inter dovodi 3 vrhunska pojačanja za narednu sezonu!

Plan Đuzepea Marote je jasan: Direktor Intera želi da prodajom nekih igrača zaradi 100 miliona evra i da od...

POVEZANE OBJAVE