Lalatović: Sledi najteži meč do sada, Proleter je moj omiljeni klub

FK Vojvodina sastaće se sa Proleterom u četvrtak od 15 sati, u okviru 19. kola Superlige Srbije.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović, na početku konferencije za medije izjavio je saučešće porodici preminulog stručnjaka Zoltana Saba.

Prvo bih izjavio saučešće porodici Sabo, jer je srpski fudbal izgubio jednog velikog sportskog radnika i čoveka, koji je mnogo doprineo srpskom fudbalu i svojoj ekipi. Stvarno je u ovom trenutku bio najbolji trener u Superligi, kazao je on.

Lalatović se osvrnuo na predstojeći meč sa Proleterom.

To je sigurno moj omiljeni klub. Ja sam u njemu kao trener proveo dve godine, najduže vreme. Vode ga dva divna čoveka, moji veliki prijatelji. Proleter je najprijatnije iznenađenje, igraju tvrd fudbal. Ne davaju puno golova, ne primaju ih puno. Organizovano se brane. Branko Žigić je izrastao u jednog kvalitetnog trenera, što pokazuje i tabela. Imaju fenomenalnu polukontru i kontru, dva dobra krilna igrača, špic igrača, defanzivno dobro svi stoje u bloku, zadnja linija je iskusna i uigrana. Čeka nas najteža utakmica do sada, ako pobedimo to će biti naša najteža pobeda u ovom delu sezone, istakao je Lalatović i prokomentarisao proteklu godinu.

Naporna je bila, od korone do načina na koji smo osvojili trofej. Svi su očekivali da ćemo da padnemo, nismo dovodili pojačanja, ali mi smo ponovoli uspeh i treći smo na tabeli. Moji igrači su zaslužili da se pohvale, jer su oni uz Crvenu zvezdu najveći hit ove sezone, kazao je šef struke novosadskog tima.

Prokomentarisao je trenutno stanje u ekipi i koji igrači neće biti u opticaju za utakmicu u četvrtak.

Neću moći da računam na Simića, Tomića, Bojića, Saničanina i Bradića. Međutim, ovi igrači koji su ih zamenili, to su uradili dostojno. Moji igrači su jedna velika familija, završio je Lalatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Barselona potpisala ugovor vredan 1,3 milijarde evra!

Barselona muči muku sa finansijama poslednjih godina što utiče i na rezultatskom planu. Klub je ispao u 1/4 finalu Lige...

POVEZANE OBJAVE