SC SAZNAJE: Milan Kosanović stiže u Vojvodinu

Bivši pomoćni trener Crvene Zvezde, Milan Kosanović, postaće i zvanično novi sportski direktor Vojvodine, saznaje ,,Sportska centrala”.

Nakon razlaza sa Vladanom Milojevićem, čiji je bio prvi, dugogodišnji pomoćnik, Kosanović se vraća u Novi Sad, ali će preuzeti drugačiju funkciju.

Ovoga puta će raditi rame uz rame sa Nenadom Lalatovićem sa kojim je, kako se može načuti po čaršiji, u veoma dobrim odnosima.

Od odlaska Nikole Lazetica, Vojvodina je od jula meseca bez sportskog direktora, ali može se to okarekterisati i kao duži vremenski period, budući da je bio na ratnoj nozi sa Lalatovićem i njihova saradnja nije funkcionisala.

Kosanović je posle prekida saradnje konstantno prisustvovao utakmicama Vojvodine u Novom Sadu i jasno je zbog čega se spekulisalo da će on biti taj koji će preuzeti upražnjeno mesto sportskog direktora, a u narednim danima će to biti i zvanično, saznaje ,,Sportska centrala”.

Rođeni Nišlija dolazi na veoma poznat teren, s obzirom na to da je radio u omladinskoj selekciji Voše, i između ostalog iznedrio Sergeja Milinković-Savića i uža specijalnost mu je rad sa akademcima od kojih kasnije izrastaju veliki fudbaleri. Upravo na tome će biti akcenat nove uprave kluba, što su i potvrdili po svom imenovanju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pioli je bivši, poznato ko ga menja na klupi Milana

Kako prenose italijanski mediji, Stefano Pioli definitivno napušta Milan na kraju sezone. Nekadašnji trener Bolonje, Fiorentine i Lacija je na...

POVEZANE OBJAVE