Stanojević bez dlake na jeziku: Marković? Kako trenira – neće igrati!

Partizan je potvrdio da je u dobroj formi pobedom protiv Mladosti iz Lučana koje su iz Beograda ispratili sa četiri gola u mreži.

Pribojavali smo se poslednje utakmice pred pauzu, takve su uvek teške. Na početku smo bili nervozni, malo smo i mi s klupe digli tenziju, nismo hteli da se opuštamo. Isprva su nas Lučanci ugrožavali, pokazali da neguju tvrd fudbal, kasnije smo lako dolazili do njihovog gola. U završnih 30 minuta šansu da se pokažu imali su i talenti iz naše škole. Stabilizovali smo se, idemo korak po korak, rekao je Aleksandar Stanojević posle meča.

Strateg crno-belih je upitan da li je promenio mišljenje o Lazaru Markoviću kojeg je nedavno kritikovao.

I dalje mislim ono što sam rekao juče. Godinu dana je stalno u nekim povredama. Nije mu lako. Mada, njegov status uopšte nije sporan, igrao je gde je igrao, ali će morati da popravi neke stvari. To što je dao golove Voždovcu i Mladosti je dobro, međutim, važnije mi je kako je dobro ušao u te utakmice. Kako trenira – neće igrati, ali… Ipak je dete Partizana, ne bi trebalo o njemu raspravljati na taj način, iskren je Stanojević.

Stanojević je otkrio da tačno zna šta mu treba u zimskom prelaznom roku.

Tačno znamo šta nam je potrebno od novajlija. Definisali smo ih. Bitno je da imamo širi kadar. Najvažnije je da svi treniraju onako kako tražimo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OSTAO BEZ TRENERA: Ova stvar je ubrzala rastanak Đokovića i Ivaniševića

Srpski teniser Novak Đoković u nastavak sezone ulazi bez trenera. Nakon skoro pet godina, prekinuo je saradnju sa Goranom Ivaniševićem....

POVEZANE OBJAVE