Gabonac napušta klub? Kanga i Stanković na ratnoj nozi!

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga, navodno se nalazi u sukobu sa šefom struke tog kluba Dejanom Stankovićem, saznaje ,,Mozzart sport”.

Razlog za neigranje gabonskog veziste u prethodna dva superligaška meča je ,,isplivao”, Stanković je ljut na Gelora Kangu zbog serije grešaka tokom boravka u Češkoj, stoga bi Gabonac vrlo lako mogao da bude na izlaznim vratima kluba.

Naime, Kanga je odbio da pruži ruku svom treneru prilikom izlaska sa terena u 52. minutu, čime je izrazio protest zbog zamene, ali postoje i drugi načini da se iskaže nezadovoljstvo. Kanga je ovim gestom pokazao nepoštovanje prema Stankoviću, koji ga je, između ostalog, zbog toga i ,,ukorio”. Da se glave nisu ohladile, pokazao je Kanga na aerodromu, kada je agresivno oduzeo svoj kofer pripadnicima granične policije i ušao u sukob sa njima

To je samo dodalo ulje na vatru, stoga Kange nije bilo na prethodne dve utakmice protiv Bačke i Metalca, iako su Zvezdini fudbaleri umorni i dodatan igrač u rotaciji, posebno Kanginog kvaliteta, bi im bio prekopotreban da se okonča prvi deo sezone.

 Poznato je i odranije da Kanga poseduje temperament sa kojim se teško nosi povremeno. Kakva će budućnost gabonskog veziste biti, nije poznato. On ima trogodišnji ugovor sa platom od 500.000 evra po sezoni i svakako da Crvenoj zvezdi nije neophodno da plaćaju taj novac za igrača koji nije u planovima trenera. Dakle, ili će se stvar izgladiti ili će Kanga napustiti ,,Marakanu”.

Gelor Kanga je odigrao 18 utakmica u ovoj sezoni, postigao tri gola i upisao pet asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IMALI TU ČAST: Mladi košarkaši Partizana testirali, predstavljen teren pred F4 (FOTO)

Završni turnir FIBA lige šampiona počinje sutra u Beogradu. Za trofej se bore Tenerife i Peristeri, odnosno Unikaha i Mursija. Turnir...

POVEZANE OBJAVE