Lever ,,zaključao” bisere

Fudbalski klub Bajer iz Leverkuzena produžio je ugovore sa dvojicom mladih prvotimaca Edmondom Tapsobom i Musom Dijabi.

Sezonu u Leverkuzenu svi prate sa ushićenjem, a kako i ne bi s obzirom na to da su posle 12 kola na liderskoj poziciji u Bundesligi, dok su obezbedili učešće i u nokaut fazi Lige Evrope. Skrenuli su fudbaleri Petera Boša pažnju na sebe odličnim partijama, stoga su u klubu rešili da se obezbede i ,,zaključaju” pojedince.

Tako su potpisani ugovori sa dvojicom dvadesetjednogodišnjaka. Standardni štoper Edmond Tapsoba potpisao je saradnju do 2026. godine, dok je Musa Dijabi stavio paraf na ugovor do 2025.

Tapsoba je u Leverkuzen stigao iz Vitorije Gimaraeš u januaru ove godine, a u aktuelnoj sezoni se istakao kao standardan na poziciji centralnog beka odigravši 10 od 12 mečeva u Bundesligi.

Kada je reč o brzonogom krilnom fudbaleru Musi Dijabiju, Peter Boš mu s razlogom veruje. Na 19 odigranih utakmica, postigao je pet golova i upisao šest asistencija. Deluje da je Dijabi još jedan propušteni produkt Pari Sen Žermena, koji ga se lako odrekao prošle godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE