Murinjo misli da je bolji tim izgubio! Da li je?

Trener fudbalera Totenhema Žoze Murinjo smatra da njegov tim nije zaslužio poraz u susretu sa Liverpulom u derbiju Premijer lige.

Golom Roberta Firmina u 90. minutu, aktuelni šampion Engleske savladao je Totenhem sa 2:1 i preuzeo čelnu poziciju u šampionatu sa tri boda više od ,,Pevaca”. Murinjova ekipa je propustila nekoliko šansi da preokrene, ali su kažnjeni za to u poslednjim trenucima susreta.

Rekao sam Klopu da je bolji tim izgubio. On se nije složio sa tim. Takođe, da sam se ja ponašao kraj klupe onako kako je on to radio – bilo bi veoma drugačije – rekao je Murinjo.

Koliko je i da li je Murinjo bio u pravu, teško je verovati s obzirom na to da je Liverpul upotpunosti dominirao utakmicom. Statistika kaže da su ,,crveni” su imali posed od 76 odsto na ovoj utakmici 11 šuteva u okvir gola, naspram Totenhemovih dva. Skoro hiljadu dodira sa loptom, 500 više u odnosu na Totenhem, a i kada je reč o pasovima, šampion Engleske je dominirao (813:254).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED RG I OI: Jedna važna promena na turniru u Parizu

Ove godine će krajem maja početi treći grend slem sezone Rolan Garos. Srpski teniser Novak Đoković će braniti titulu osvojenu...

POVEZANE OBJAVE