Nije samo Borac, još dva kluba u igri za Lalatovića!

Fudbaleri Vojvodine završili su 2020. godinu kao trećeplasirani tim Linglong Superlige Srbije.

Danas se pojavila informacija da je za Nenada Lalatovića zainteresovan Borac iz Banja Luke, a trener Vojvodine rekao je da su u igri još dva kluba.

Postoji interesovanje za mene, nije tajna, ali videćemo. Ja imam ugovor do leta, načuo sam nešto i ja za Borac, ali tu su još dva kluba iz dve različite zemlje koji žele da me dovedu. Ja bih voleo da ostanem, ali videćemo, sve će biti poznato u narednom periodu, rekao je Lalatović na konferenciji za medije posle meča.

Utakmica je bila otvorena sa obe strane.

Obe ekipe želele su pobedu, mi smo u prvom poluvremenu imali neke šanse koje nismo iskoristili, a i Proleter je imao svoje polušanse. Tvrda utakmica, nadmudrivanje na sredini terena, mnogo duela. Veoma je bitno da sam odmah na početku drugog poluvremena ubacio Miljana Vukadinovića koji je za mene među tri najbolja igrača u ligi, postigao je dva gola, mogao je još jedan. Svaki navijač Vojvodine može da bude ponosan, doneli smo trofej, vezali pet pobeda bez primljenog gola. Svi smo pokazali kako se bori za Vojvodinu i kako treba da se bori za klub. Ova generacija može mnogo i ja sam veoma ponosan što sam trener ove generacije. Ovo je veliki korak napred ka našem cilju, a to je Evropa, dodao je trener Vojvodine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliki povratak: Janakopulos iznenadio (VIDEO)

Predsednik košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos prisustvuje utakmici tog tima i Makabija u "OAKA" areni u okviru drugog meča plej-of...

POVEZANE OBJAVE