TSC osvojio bodove u Inđiji

U pretposlednjoj utakmici 19. kola Linglong Superlige Srbije TSC je osvojio bodove u Inđiji.

Igrači kluba iz Bačke Topole uspeli su da se izdignu iznad aktuelne situacije i da samo nekoliko dana nakon smrti trenera Zoltana Saba pobede prvi put pobede u Inđiji.

Dva od prethodna tri međusobna duela u Inđiji završena su remijem, u trećem je domaćin ubedljivo trijumfovao, ali je drugačiji rasplet već u 4. minutu najavio kapiten Tomanović.

Do kraja prvog poluvremena gosti su postigli još jedan gol, preko Stanojeva, a tačku na ubedljivu pobedu stavio je Marko Petković u 67. minutu. Bivšem fudbaleru Crvene zvezde ovo je već drugi gol po povratku u srpski fudbal, a bio je strelac i početkom novembra protiv Mladosti iz Lučana.

TSC posle ovog meča ima 24 boda i trenutno je na 12. mestu, a priliku da popravi poziciju imaće za tri dana kada će biti odigrana odložena utakmica sa Javorom. Inđija je i dalje u zoni ispadanja i jedina je ekipa bez remija u prvom delu sezone – 6 pobeda i 13 poraza bili su dovoljni za 16. mesto u jesenjem delu sezone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Makabijeva savršena partija za plej-of

Košarkaši Makabija ubedljivo su savladali Baskoniju 113:85 u plej-inu Evrolige. Tim iz Izraela će tako kao sedmoplasirani tim plej-of...

POVEZANE OBJAVE