Važan posao čeka Partizan: Konkurencija su dva francuska kluba

Pobede su donele dobro raspoloženje u FK Partizan pred zimski odmor, ali nema opuštanja pošto crno-bele očekuje važan posao u januarskom prelaznom roku.

Pored pojačanja koja su neophodna pre svega u napadačkoj liniji, čelnike kluba očekuju i pregovori oko produžetka saradnje sa pojedinim igračima.

Jedan od njih je i Saša Zdjelar, jedan od najvažnijih elemenata prvog tima Partizana, koji je letos odbio prvu ponudu kluba za novi ugovor.

Ovih dana trebalo bi da usledi nova epizoda pregovora, ali će beogradski klub imati težak zadatak da zadrži sjajnog defanzivnog vezistu, pre svega zbog interesovanja iz inostranstva.

Prema navodima “Telegrafa”, Zdjelar je na meti dva francuska kluba, Remsa i Sent Etjena, koji mogu da mu ponude bolje finansijske uslove pa je to glavni problem sa kojim se suočava klub iz Humske u ovom trenutku.

Isti izvor navodi da Partizan želi da nastavi saradnju, ali da postoji i verovatnoća da će izaći u susret Zdjelaru u slučaju dobre finansijske ponude. Naredni dani daće odgovor na ovo pitanje, a ne treba zaboraviti da Zdjelaru ugovor sa crno-belima ističe sledećeg leta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE