Handanović skida sve moguće, ali ni to nije dovoljno: Konte pronašao novu ‘jedinicu’

Italijanski mediji pišu da Inter priprema veliki remont u letnjem prelaznom roku, a jedan od prioriteta je i dovođenje novog golmana.

Iako Samir Handanović odlično obavlja svoj posao, problem predstavlja činjenica da će u julu napuniti 37 godina. Slovenac ima još dve godine ugovora koji će najverovatnije biti poslednje u njegovoj karijeri.

Antonio Konte i njegov stručni štab već uveliko rade na pronalasku njegovog naslednika, a prvo ime koje se pojavilo je iznenađujuće.

Prema pisanju italijanskih medija na pomolu je transfer Huana Musa, čuvara mreže Udinezea. Dvadesetšestogodišnji Argentinac zablistao je na golu ‘Zebri’ prošle sezone, branio je na svih 38 utakmica, a u 14 navrata je sačuvao svoju mrežu netaknutom.

Za argentinskog golmana zainteresovan je i Pari Sen Žermen, no isto tako u Udinama su postavili veliku odštetu, koja se procenjuje na oko 30 miliona evra.

Muso je karijeru počeo u argentinskom Rasingu iz kojeg je i stigao u Udineze za četiri miliona evra pre dve godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE