Zimonjić: Saznao sam za smenu telefonskim pozivom, iznenađen sam odlukom igrača!

Doskorašnji selektor teniske reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić, oglasio se na svom Instagram profilu povodom smene sa te funkcije. Njega je zameni Viktor Troicki.

Veoma sam iznenađen sa odlukom igrača da me smene sa pozicije selektora Davis Cup tima Srbije! Imao sam želju da nastavim sa radom na toj poziciji, sa čime su svi igrači bili upoznati, kao i sa rokovima za prijavu novih kandidata javnog konkursa, napisao je on i dodao:

Nakon isteka roka za prijavu 24. Oktobra saopšteno mi je od strane TSS da sam jedini kandidat koji je ispunio sve uslove za novog selektora… Telefonskim pozivom 1. Novembra Viktor Troicki me je obavestio da su igrači imali sastanak tog dana u Parizu i da su izrazili želju da on bude novi selektor, bez objašnjenja i konkretnih razgloga zašto me smenjuju, poručio je Zimonjić i nastavio izlaganje u dve opširne objave koje možete u celosti pogledati u objavama ispod.

Komentari

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković uputio snažnu poruku: Srbija zemlja košarke! (FOTO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković preko svog Instagram naloga uputio je čestitke srpskim košarkašima na sjajnim uspesima u prethodnom...
[betpick_widget language_id="9" source_id="2"]

POVEZANE OBJAVE