Dragović pričao o dolasku u Zvezdu: Nije tajna!

Crvena zvezda želi da pojača tim u narednoj polusezoni. Utakmicu protiv Milana u 1/16 finala Lige Evrope svi vide kao šansu za afirmaciju kluba na evropskoj sceni.

Jedan od igrača koji se najozbiljnije pominje kao novo pojačanje je Aleksandar Dragović, defanzivac Bajer Leverkuzena.

– Nije tajna, Crvena zvezda me jako dugo želi. Bilo je interesovanja i drugih klubova, ali sve će zavisiti u ovom slučaju od Leverkuzena, sa kojim imam ugovor. Videćemo šta će se desiti, rekao je Aleksandar Dragović.

Dragović nije bio u prvom planu na početku sezone u Leverkuzenu, međutim kako je pomenuto da će napustiti klub postao je jedan od najboljih igrača lidera Bundeslige.

– Trener ove sezone mnogo više rotira. To je normalno, jer je kalendar zgusnut. Napori su veći. Brzo sam stekao samopouzda nje, mogu da budem zadovoljan kako igram. Imali smo i mnogo povreda, otišli su nam neki igrači, ali smo pokazali da imamo ozbiljan individualni kvalitet. Pobeda nad Bajernom bila bi kruna ove generacije, završio je Dragović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MEČ SE IGRA U LOZNICI: Poznat termin finala Kupa Srbije

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije. Vojvodina je u Kragujevcu savladala Radnički 1:0, dok...

POVEZANE OBJAVE