Filipovski preuzeo krivicu za poraz: Ili se dižemo ili propadamo

Košarkaši Partizana doživeli su debakl u Novom Mestu gde su poraženi od Krke sa 69:50.

Od samog poraza bolnija je činjenica za sve u crno-belom taboru što je plej-of ABA lige sada jako daleko, pogotovu ako se uzme u obzir činjenica koliko težak raspored ima Partizan u drugom delu.

Strateg Partizana Sašo Filipovski je istakao da je partija njegove ekipe velika sramota.

Teško je pričati posle ove utakmice. Sramota me je i razočaran sam. Zaslužena pobeda Krke, odigrali su lepu utakmicu. Naleteli smo na minu i mogu da čestitam Krki. Što te ne ubije to ojača, samo to treba preživeti. Sada treba da iskoristimo dane pred nama za rad. Imamo sedam dana da radimo, imamo Veneciju. Verujem u rad, ne previše u priču. Razočaran sam i pogođen raspletom ove utakmice. Postoje dve opcije: ili se digneš ili propadneš. Ja ću dati svoj maksimum da se dignemo i da treningom dobijemo nazad kvalitet igre koji smo pokazali. Gubili smo neke utakmice za jedan poen, ali danas je to bila mina gde smo potpuno podbacili u napadu, istakao je Filipovski.

On je upitan da li će biti promena u ekipi.

– Videćemo, nije sve samo na meni. Treba da se vidi šta i kako. Treba razgovarati i sa igračima i menadžmentom da nađemo zajedničku tačku. Najlakše je pokazati prstom. Prvo treba da ukažem na moju odgovornost. Ja sam kriv za ovaj poraz.

Partizan je doživeo treći poraz u poslednja četiri kola u ABA ligi, te sada ima skor 5-6.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE