Junajted se ipak ne rasipa sa strane: Spreman je novi ugovor!

Fudbaleri Mančester junajteda nisu uspeli da nastave dalje u Ligi šampiona, ali su bar izborili Ligu Evrope i tamo ih čeka Real Sosijedad.

Do tada, ekipa Ole Gunara Solskjera usmerena je na što bolji plasman u Premijer ligi i juri top četiri. Ne može Junajted da se pohvali nekom sjajnom sezonom i igrom, imajući u vidu brojne oscilacije u formi ekipe.

Međutim, ne možemo reći ni da stoje toliko, bar u domaćem porvenstvu. U zadnjih šest kola Pobedili su Everton, Vest Bromič, Sautempton, Vest Hem i Šefild. Ono što je svakako ostalo kao tiha patnja pristalica ,,crvenih đavola” jeste remi u mančesterskom derbiju i bleda igra Solskjerovog tima.

Uprkos turbulentom periodu koji već dugo traje, čekanju na titulu i to bez velikog pomaka, Junajted ipak ima čime da se pohvali. Jedna od svetlih tački ,,Old Traforda” je Markus Rašford.

Kako navode ostrvski mediji, Vudvord otvara pregovore sa detetom kluba oko produžetka ugovora. Naime, on je želja pre svega Barselone i Real Madrida, iako nije bilo konkretnih pregovora oko odlaska mladog Engleza. Možda je razglog za to što je ljubimac navijača jednom prilikom izjavio da za njega postoji samo jedan klub, a to je Mančester junajted.

Vudvord će ponuditi novi petogodišnji ugovor sa nedeljnom zaradom od 300 hiljada funti. Ideja je da se ,,posao” završi pre početka Evropskog prvenstva 2021. godine.

Rašford je u domaćem takmičenju ove sezone postigao pet golova, uz četiri asistencije, a uz Bruna Fernadeša jedan je od najvažnijih i najkonstantnijih igrača svog tima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE