Mega pred neporaženu Budućnost: Odbrana je ključna

U nedelju 20. decembra od 12 sati sastaće se Mega Soccerbet i Budućnost VOLI u okviru 11. kola ABA lige. Budućnost je neporažena u dosadanjem tolu takmičenja, a utakmica će se zbog poznate situacije utakmica igrati bez publike u Hali sportova Ranko Žeravica.

Trener Mege Vladimir Jovanović, pred duel protiv Budućnosti prokomentarisao je kvalitet protivničke ekipe.

Očekuje nas utakmica protiv veoma jake ekipe koja u dva takmičenja pravi dobre rezultate. U Evrokupu su već ostvarili plasman u Top 16 dok su u ABA ligi do ovog trenutka jedini neporažen tim. Napravili su veoma važne korake pošto su u Beogradu dobili oba derbija, protiv Partizana i Crvene zvezde. Dobro su izbalansirani između spoljašnje i unutrašnje linije, kao i između domaćih i stranih igrača. Imaju odlične crnogorske igrače koji čine jezgro tima, a stranci su pažljivo selektirani i čine pravu podršku ekipi, rekao je trener Mege.

On je izjavio da njegova ekipa mora da odgovori protivniku pre svega čvrstinom u odbrani:

Čeka nas jako teška i intezivna utakmica. Moramo da im odgovorimo pre svega čvrstinom u odbrani, što bi moglo da bude ključno. Ukoliko uspemo da uspostavimo našu odbranu i da iskontrolišemo napad Budućnosti i njihov ofanzivni skok, verujem da ćemo uspeti da odigramo jednu dobru utakmicu, kazao je Jovanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE