Niko nikada nije ponizio Kristal Palas u Londonu kao Liverpul [VIDEO]

Kristal Palas – Liverpul 0:7 (0:3)
Minamino 3′, Mane 35′, Firmino 44′, 68′, Henderson 52′, Salah 81′, 84′

Fudbaleri Liverpula deklasirali su Kristal Palas u prvoj utakmici 14. kola Premijer lige.

Prvi put u klupskoj istoriji, koja traje od 10. septembra 1905. godine, Kristal Palas je primio sedam golova na svom terenu.

Jirgen Klop je odlučio da umesto Mohameda Salaha od prvog minuta na teren pošalje Takumija Minamina koji je već u 3. minutu opravdao ukazano poverenje i doveo Liverpul u vođstvo.

U prvih pola časa igre domaćin je imao nekoliko dobrih prilika, ali Aju u dva navrata i Šlup nisu mogli bili dovoljno precizni. Odmah je usledila kazna i to kakva, najpre je Mane postigao gol u sedmoj uzastopnoj utakmici protiv Palasa, a do kraja prvog dela u strelce se upisao i Firmino.

U drugom poluvremenu, još četiri gola aktuelnog šampiona. Henderson je na početku nastavka postigao četvrti gol, a u 57. minutu u igru je ušao i Salah. Desetak minuta bilo mu je potrebno da asistira Firminu za peti gol “crvenih”, da bi u finišu začinio meč i sa svoja dva gola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pilić: Đoković i Ivanišević su se zasitili jedan drugog

Legendarni Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan Novaka Đokovića sa Goranom Ivaniševićem. - Radili su par godina i...

POVEZANE OBJAVE