Obradović: Cedevita Olimpija igra vrhunsku timsku košarku

Košarkaši Crvene zvezde konačno su prekinuli niz poraza u Evroligi, a pred duel u Sankt Peterburgu crveno-bele očekuje duel sa Cedevita Olimpijom u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Utakmica je na programu u nedelju od 19 časova, a Saša Obradović će za ovaj duel ponovo na raspolaganju imati oporavljenog Lengstona Hola, kao i Kina Koloma koji je pre nekoliko dana stigao u Beograd.

Cedevita igra odličnu košarku sa dobrim individualcima koji su uklopljeni kao celina koja igra vrhunsku timsku igru. Ekipa su koja zna šta hoće i u napadu i u odbrani, i odlično su vođeni od strane trenera Jurice Golemca. Posle velike pobede nad Valensijom koja za nas mnogo znači, očekujem da se dobro raspoloženje i „momentum“ prenesu i na ovu, za nas vrlo važnu utakmicu. Nemamo puno vremena da se pripremimo, i kao što sam rekao odmah nakon meča u petak, osnovni cilj će biti da oporavimo i osvežimo ekipu za ovo što sledi, rekao je Obradović.

Marko Simonović odlično poznaje narednog protivnika s obzirom da je prošle sezone igrao u Ljubljani.

Dobra ekipa koju ove sezone na parketu predvodi Jaka Blažić koji igra izvanredno. Moram da dodam i da Peri igra odlično i mnogo znači tom timu koji je sastavio Jurica Golemac. Igraju dobro, uigrani su, dobro vođeni, i svako zna svoju ulogu. Ako budemo igrali našu igru, sve će zavisti od nas u ovoj vrlo važnoj utakmici, naglasio je iskusni košarkaš.

Obe ekipe u ovaj duel ulaze sa jednim porazom, s tim da Cedevita Olimpija ima tri meča manje u odnosu na crveno-bele.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE