OFK Beograd odbio Terzića: NO PASSARAN

Generalni direktora Crvene zvezde Zvezdan Terzić, u petak je u razgovoru sa novinarima između ostalog rekao da bi pomogao OFK Beogradu tako što bi taj kub pretvorio u filijalu Zvezde, objašnajvajući da je to njegova dužnost s obzirom na to da je provero mnogo vremena u tom klubu.

Predsednik skupštine ,,romantičara” Ljubiša Đurović, oštro je regao na ovu izjavu Terzića odbijajući bilo kakvu pomoć. On je između redova aludirao da je upavo direktor crveno-belih i njemu slični, klub doveli do stanja u kom je sada.

OFK Beograd je u međuvremenu pao do Srpske lige Beograd, a finansijke poteškoće su sve veće.

Naš proslavljeni klub će, uz pomoć pravih “romantičara”, odanih prijatelja, bez zadnjih namera, izići i iz ovih problema i vratiti se na pozicije koje mu i pripadaju. Do danas se niko nije javio da nam pomogne, upravo zbog toga što misle da smo nečija filijala, a nismo. Ne znam kojoj ‘bistroj glavi’ je cilj da fudbalsku Srbiju pravi od fudbalskih filijala, napisano je između ostalog u saopštenju.

Zvanično saopštenje sa Fejsbuka zvanične prezentacije kluba prenosimo u celosti.

,,Maske su pale, ali da se zna, OFK Beograd od svog postojanja pa evo do danas, prolazeći kroz razna iskušenja i rizike, nije nikada bio, a neće ni biti, ničija filijala. Svi oni koji bi da, koristeći tešku situaciju u koju su doveli OFK Beograd i koji bi da ga pretvore u nečiju filijalu, ako su im namere iskrene mogu i na drugi sportski dostojanstven i moralno čist način pomoći. Izgleda sam bio u pravu kada sam rekao da je indikativno ovoliko interesovanje javnosti za izbore u jednom trećeligašu, koji je u tom rangu i zaslugom raznih dušebrižnika koji bi da ga pretvore u filijalu. Prvi korak kod ovakvih namera uvek je, uz pomoć insajdera, instaliranje kadrova u upravi kluba. NO PASSARAN.

Naš proslavljeni klub će, uz pomoć pravih “romantičara”, odanih prijatelja, bez zadnjih namera, izići i iz ovih problema i vratiti se na pozicije koje mu i pripadaju. Do danas se niko nije javio da nam pomogne, upravo zbog toga što misle da smo nečija filijala, a nismo. Ne znam kojoj “bistroj glavi” je cilj da fudbalsku Srbiju pravi od fudbalskih filijala. Ne znam, a znam. Ali ću stati, neću dalje pisati, jer ću roman morati da napisem, ako nastavim da ispisujem sve što znam.

Za kraj samo molba onima koji imaju moć, NEMOJTE NEKIMA BITI MAJKA A OFK BEOGRADU MAĆEHA. Jer nama je za godinu dana života potrebno onoliko koliko neki troše za jedan dan. Da, potrebno nam je i malo struje, da u centru Beograda preko 1.000 mladih talenata, budućih šampiona ne žive i ne treniraju u mraku. Ne borimo se, valjda, za takave Beograd i Srbiju”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA: Budućnost bez većih problema u polufinalu

Posle ubedljive pobede u Podgorici, košarkaši Budućnosti su poprilično lako savladali Zadar kao gosti Na taj način Podgoričani su...

POVEZANE OBJAVE