Upozorenje za Partizan pred Top 16: MVP partija igrača Metropolitana – drugi najbolji rezultat u istoriji Evrokupa i izjednačen klupski rekord [VIDEO]

Košarkaši Partizana u Top 16 fazi igraće u grupi sa ekipom Metropolitana, a upravo iz ovog francuskog kluba dolazi najkorisniji igrač 10. kola Evrokupa.

MVP poslednjeg kola regularnog dela sezone je Egipćanin Asem Marei, koji je za 24 minuta protiv Breše postigao 24 poena uz 15 skokova.

Nad njim je napravljeno čak 11 faulova, ovom učinku dodao je i 3 asistencije, a sve zajedno bilo je dovoljno za indeks korisnosti 37. Marei je imao čak 10 ofanzivnih skokova, što je drugi najbolji rezultat u istoriji ovog takmičenja, a sa indeksom 37 izjednačio je klupski rekord.

Odličnu partiju u ovom kolu pružio je i Džamal Džons koji je u pobedi Bahčešehira nad Venecijom imao indeks 36, a u najboljoj petorci mesto su našli Erik Grin (Bahčešehir), Nenad Dimitrijević (Huventud) i Klevin Hana (Andora), sva trojica sa indeksom 27.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Petorica reprezentativaca dobijaju priznanja od FSS, odlične vesti za fudbalski Niš i Novi Sad

Završena je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, na kojoj je doneto nekoliko odluka. Jedna od njih tiče se...

POVEZANE OBJAVE