Vladimir Ivić kaznio legendu Votforda, uprava mu uručila otkaz!?

Votford kojeg sa klupe predvodi Vladimir Ivić je doživeo poraz u Čempionšipu od Hadersfilda sa 2:0.

Posle meča je upitan zašto u igru nije ulazi legenda kluba Troj Dini, koji je čitav meč presedo na klupi.

Troj Dini nije bio starter zbog umora, ali u igru nije ušao ni sa klupe jer je bilo nekih problema sa disciplinom. Ne želim da ulazim u detalje, to je između nas i nije nešto o čemu se govori medijima. Kako ćemo to rešiti? Ne znam, videćemo još, ali kao trener ja dobro znam šta je moja obaveza i odgovornost, rekao je Ivić posle meča.

Upitao se Ivić kako će se to rešiti, a izgleda da je rešeno pošto sa Ostrva stiže informacija da je Ivić smenjen sa klupe petoplasirane ekipe iz Čempionšipa.

Votford potvrđuje odlazak šefa stručnog štaba Vladimira Ivića. Pored njega, klub će napustiti i ostatak njegovog tima. “Stršljenovi” se zahvaljuju Iviću i ostalim trenerima na trudu koji su uložili, i želimo im puno sreće u nastavku karijere na drugom mestu, stoji u saopštenju na zvaničnom sajtu Votforda.

Podsetimo, Ivić je u novembru proglašen za najboljeg menadžera meseca, ali izgleda da je sukob sa legendom kluba košatao srpskog trenera posla.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE