Atalanta se propinje uz melodiju Iličića, Rimljani ostali u prašini [VIDEO]

Atalanta – Roma 4:1 (0:1)
59′ Zapata, 70′ Gosens, 72′ Murijel, 85′ Iličić – 3′ Džeko

Fudbaleri Atalante savladali su Romu sa 4:1 na svom ,,Gevis stadionu” u susretu 13. kola Serije A.

Nisu se dali pokolebati izabranici Đanpjera Gasperinija uprkos golu zaostatka, te su u drugom poluvremenu ,,izrešetali” Romu i naneli im treći ovosezonski poraz.

Po sistemu toplo-hladno igra Atalanta ove sezone, iako nisu pretrpeli odlaske najvažnijih fudbalera preko leta. Ipak, u poslednje vreme, deluje to bolje od strane Papua Gomeza i drugara. Izborili su osminu finala Lige šampiona, a sada popravili formu i u Seriji A.

Nije im se pisalo dobro na startu susreta sa Romom pošto su već u 3. minutu morali da gledaju slavlje gostiju nakon pogotka Edina Džeka. Međutim, u drugom poluvremenu šansu je dobio Josip Iličić i tako je utakmica poprimila drugačiju notu. Slovenac je dva puta upošljavao saigrače za pogotke, a potom se i sam upisao za ubedljivih 4:1.

Prošao je Josip kroz težak period svog života, ali magija momka rođenog u Prijedoru i dalje čuči u njemu i izađe kada on to poželi.

Atalanta je došla do 21 boda i sedme pozicije, dok je Roma četvrta sa tri boda više.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SL: Čukarički posle preokreta ostao u trci za Evropu (VIDEO)

Fudbaleri ČukaričkogSavladali su Mladost iz Lučana u drugoj rundi plej-ofa Superlige Srbije - 4:1 (2:1). Poveli su gosti, posle...

POVEZANE OBJAVE