Humanost Meridiana povezala čitav region

U čitavom regionu tema broj jedan je pandemija – broj novozaraženih i izgledi zdravstvenog sistema da se što pre sa epidemijom izbori.

Meridianbet već dve decenije posluje u čitavom regionu i naravno da iz dana u dan prati borbu zdravstvenih ustanova da na do sad neviđeni zdravstveni udar odgovori što adekvatnije.
Takva je situacija ne samo u Srbiji, već i u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Kada je reč o našoj zemlji, zaposleni u Meridianu u prethodnih nekoliko sedmica posetili su domove zdravlja u Loznici, Ubu, Sopotu i Smederevskoj Palanci, a posetili su i Infektivnu kliniku KCS. Uručene su veoma vredne donacije u vidu deficitarne medicinske opreme.
Kompanija je nedavno, u znak solidarnosti, donirala novčana sredstva i Vladi Crne Gore kako bi se što uspešnije izborila sa talasom pandemije na svojoj teritoriji.

Deo je to višemesečne priče o humanosti u širem regionu – Meridian je donirao medicinsku aparaturu i deficitarnu opremu zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama…

Meridian je već mesecima na terenu širom Bosne i Hercegovine, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH. Banja Luka, Sarajevo, Doboj, Prijedor, Trebinje, Tuzla… Gradovi su gde je Meridian do sada donirao zdravstvene ustanovama, ali i narodne kuhinje, domove za stare, Crveni krst/križ, ali i amaterske sportske klubove i organizacijama civilnog društva.
Meridianova priča o humanosti traje već 20 godina.

Samo od početka velike zdravstvene krize, Meridianbet se višemilionskim donacijama našao u nevolji žiteljima više od 100 gradova i opština čitavog regiona

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko plivačko čudo blizu vize za Pariz!

Mladi srpski plivač Justin Cvetkov oborio je na mitingu u Ajndhovenu juniorski državni rekord (U17) u disciplini 100 metara...

POVEZANE OBJAVE