Kad god treba – tu je čudotvorac Benzema! Real prati Atletiko u stopu

Eibar – Real Madrid 1:3 (1:2)
30′ Kike – 6′ Benzema, 13′ Modrić, 90+2′ Vaskez

Fudbaleri Real Madrida došli su do važne pobede protiv Eibara na ,,Ipuru” od 1:3 u okviru 14. kola španske La lige.

Da im je bilo lako – nije – ali Madriđani su ponovo uspeli da izvojevaju trijumf i ponovo je to bilo na krilima, a koga drugog, nego Karima Benzeme.

Francuz igra nestvarno i njegov doprinos na terenu je apsolutno neverovatan. Sigurna egzekucija u šestom minutu posle pasa Rodriga donela je Realu prednost, a onda je Benzema, posle lavovskog posla Vaskeza, rešio i da asistira, te je uposlio Modrića, a Hrvat matirao Dmitrovića za 0:2. Jedan gol mu je pride i poništen, a obavljao je i dalje veoma koristan posao po svoj tim.

Neizvesnost do samog kraja ovog meča uneo je iskusni kapiten domaćih Kike, koji je sa sa 25 metara raspalio po lopti i ostavio nemoćnog Kurtou na isprati kako se mreža trese.

Imao je i Eibar svoje šanse. Pokušavali su da prebace odbranu rivala nekoliko puta, ali Serhio Ramos je bio izvrstan u tim situacijama i sprečio je da domaći ipak dođu do boda.

Sve šanse Eibara pale su u vodu u nadoknadi vremena, kada je, a ko drugi, nego ponovo Benzema, asistirao Vaskezu, a ovaj postavio konačnih 1:3.

Real Madrid se tako izjednačio na čelu La lige sa Atletiko Madridom i obe ekipe imaju po 29 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED RG I OI: Jedna važna promena na turniru u Parizu

Ove godine će krajem maja početi treći grend slem sezone Rolan Garos. Srpski teniser Novak Đoković će braniti titulu osvojenu...

POVEZANE OBJAVE