Navijači Votforda opravdavaju Ivićevu smenu: Fudbal je bio užasan, nije ni trebalo da ga dovodimo

Vladimir Ivić više nije menadžer Votforda, a čelnici bivšeg premijerligaša potražiće petog menadžera u poslednjih godinu dana.

Ivić je na 20 utakmica ostvario učinak od 9 pobeda, 7 remija i 4 poraza, ali navijači Votforda nisu zadovoljni prikazanom igrom i uglavnom opravdavaju potez čelnika kluba.

Lokalni “Votford Observer” sproveo je anketu u kojoj čak 65 odsto navijača odobrava ovakav potez čelnika kluba.

Fudbal koji smo igrali je bio užasan. Ali ako se ništa ne popravi moraju da odu i Dini, Grej, Čaloba i Kapue, komentar je jednog od čitalaca.

Drugi navijač je krivicu svalio na upravu.

Nije ni trebalo da ga dovodimo. Pirsom nije trebalo da dobije otkaz tri utakmice pre kraja. Havi nije trebalo da dobije otkaz, baš kao ni Flores drugu šansu. Očigledno da tu postoji trend, napisao je ovaj čitalac.

Ko god da dođe na klupu Votforda, moraće da se izbori sa svlačionicom pre svega (Ivićevom otkazu prethodio je sukob sa Dinijem kojeg je ostavio na klupi zbog nediscipline) i da bude spreman da sezonu možda i neće dočekati na klupi ovog kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LONDON JE ARSENALOV: Petarda u mreži Petrovića! (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala ponizili su Čelsi pobedom od 5-0 na Emirejtsu, u utakmici 29. kola Premijer lige. Arsenal tako drži lidersku...

POVEZANE OBJAVE