Pobeda posvećena Sabou

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole uspeli su da se izdignu u teškom trenutku za klub i da danas osvoje sva tri boda protiv Javora u Ivanjici, posvetivši pobedu svom šefu stručnog štaba Zoltanu Sabou, koji je iznenada preminuo u utorak, 15. decembra.

– Čestitam svojim igračima, jer su u ovom teškom trenutku, svega nekoliko dana nakon što je naš šef stručnog štaba iznenada preminuo, uspeli da nađu snagu, da se izdignu i da pobede i danas u Ivanjici i u četvrtak u Inđiji – rekao je pomoćni trener TSC Mirko Jovanović posle utakmice, koja je danas odigrana pošto je prethodno bila odložena.

Jovanović je istakao da je njegova ekipa bila izuzetno motivisana i da je produžila i 120 odsto svojih mogućnosti u ovom trenutku.

Odao im je priznanje zbog toga što su dali svoj maksimum, a podsetio je i da je TSC u poslednjih mesec i po dana imao 14 igrača koji su bili pozitivni na Covid 19, te da na mnoge od njih nije mogao da računa. I meč u Ivanjici meč trebalo je ranije da bude odigran, ali je zbog bolesti igrača odložen za danas.

Jovanović je takođe čestitao ekipi Javora na odličnoj utakmici, koja pripada 17. kolu Superlige, a koja je, prema njegovoj oceni, bila prava prvesntvena, sa puno duela, prilika i prekida.

– Mi smo danas dali gol više, ali moglo je da se okrene na drugu stranu, jer je Javor imao nekoliko lepih prilika – dodao je on.

FK TSC je posle 19 odigranih kola 8. na tabeli sa 27 osvojenim bodom iz 8 pobeda, 3 remija i 8 izgubljenih mečeva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nedović pred Megu: ” Očekuje nas jako težak posao”

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Megu u prvom meču polufinalne serije ABA lige. Svoja očekivanja pred taj meč, izneo je košarkaš crveno-belih Nemanja Nedović. -Mega nas...

POVEZANE OBJAVE