Rukavina najavio kraj, ako može uz titulu

Nekadašnji fudbaler Partizana, Antonio Rukavina, najavio je kraj karijere u 2021. godini.

Bivši reprezentativac Srbije, od 2018. godine je u Astani, sa kojom ima ugovor do kraja predstojeće godine.

Imam ugovor sa Astanom na još jednu godinu, celu sledeću sezonu do decembra 2021. Plan mi je da to bude i poslednja u karijeri. Ali, ko zna, možda dobijem ponudu koju ne mogu da odbijem, rekao je kroz osmeh Rukavina za Mozzartsport.

Iskusni desni bek želeo bi da odlazak u fudbalsku penziju obeleži povratkom titule.

Sve je jasno što se tiče naredne sezone. Plan je da se vrati titula na naš stadion i da se ostavi daleko bolji utisak u Evropi. Astana može i mora mnogo bolje nego što se desilo ovog leta.

Srbija će u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru igrati protiv Portugalije, Republike Irske, Luksemburga i Azerbejdžana.

Mi po starom, još jedan novi početak. Kao da smo se kamenjem na Boga bacali što se tiče kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Mnogo nam bolje ide kada je Mundijal u pitanju, pa se nadam da ćemo doći do Katara. Portugalija, Luksemburg…Poznati rivali, ali to je sada manje važno. Dajte prvo da vidimo ko će biti selektor, da pogledamo prvo svoje redove, pa ćemo onda pričati o protivnicima, zaključio je Rukavina koji je odigrao 59 mečeva za nacionalni tim.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Siner se povukao sa turnira u Rimu!

Italijanski teniser Janik Siner neće učestvovati na ATP Mastersu u Rimu.  Ovo je potvrdio sam teniser, objavom na društvenim mrežama. -...

POVEZANE OBJAVE