Saopštenje Mačve: Svakako bi bio interes da imamo saradnju sa Ramadanijem

Informacija da bi poznati menadžer Fali Ramadani mogao da preuzme klub iz Linglong Superlige Srbije senzacionalno je odjeknula.

Ramadani je navodno u pregovorima sa šabačkom Mačvom, koja se oglasila i u saopštenju pojasnila ovu situaciju.

Fudbalski klub Mačva imao je mnogo problema u ovoj godini, iz kluba se povukao predsednik Ivica Kralj, a kolo pre kraja jesenjeg dela prvenstva klub je napustio i šef stručnog štaba Dragan Aničić. Klubom rukovodi dosadašnja uprava koja će nastaviti sa daljom konsolidacijom, kako bismo što spremniji dočekali prolećni deo sezone u kojoj je cilj opstanak u najvišem rangu takmičenja.

Ovim putem demantujemo natpise u pojedinim medijima da se vode pregovori o preuzimanju kluba sa gospodinom Falijem Ramadanijem, koji ima saradnju sa najvećim klubovima u našoj zemlji i Evropi.

Svakako bi bio interes da i naš klub ima takvu saradnju, ali takvi razgovori uopšte nisu vođeni. Klub ima dovoljno svojih problema, i ovakve neistine samo dodatno destabilizuju već tešku situaciju.

Aktuelna uprava je kreator najvećih uspeha u stogodišnjoj istoriji kluba i kao takva ima apsolutno poverenje da nastavi uspešno da vodi klub, navedeno je u saopštenju Mačve.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković gledao El Klasiko: Srpski teniser dobio poklon (FOTO)

Najbolji teniser svih vremena pratio je utakmicu između Reala iz Madrida i Barselone. On je fotografisan na stadionu tima...

POVEZANE OBJAVE