Direktor Napolija potvrdio prodaju nezadovoljne zvezde, Anćeloti zadovoljno trlja ruka

Sportski direktor Napolija Kristijano Đuntoli potvrdio je da će Arkadijuš Milik i Fernando Ljorente napustiti klub u januaru.

Napoli od početka ove sezone ne računa na Arkadijuša Milika nakon što je došlo do trzavica između igrača i uprave kluba oko potpisa novog ugovora.

Prelazni rok rešenje je za sve. Imamo napadača kojeg bi mnogi klubovi želeli, pa ćemo pričekati i videti šta će se dogoditi, rekao je Đuntoli za Skaj Italija, pa dodao:

Milik želi u klub u kojem će igrati i biti spreman za Evropsko prvenstvo. To je ono što on želi. Mislim da nećemo nikoga dovesti, jer je sastav ispunjen, pa ćemo prodati samo neke igrače. Milik i Ljorente? Da, oni bi mogli biti jedini koji će napustiti klub.

Fernando Ljorente navodno je na pragu potpisa za Sampdoriju, dok se Milik sve glasnije povezuje s transferom u englesku Premijer ligu, gdje u prvom redu stoje Anćelotijev Everton i Vest Hem. Napoli traži 15 miliona evra za poljskog napadača.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE