Hrvati pišu: Zvezda je pokazala da u šahu drži ABA ligu

Duel između Crvene zvezde i Cedevita Olimpije nije odigran u nedelju zbog koronavirusa u timu sa Malog Kalemegdana.

Hrvatski Jutarnji list objavio je komentar u kojem je navedeno da je ovim odlaganjem potvrđeno da Crvena zvezda u šahu drži rukovodstvo ABA lige, koje je pristalo na odlaganje iako je Cedevita Olimpija nekoliko dana boravila u Beogradu i čak trenirala u nedelju ujutro.

Iako je Cedevita Olimpija bila nekoliko dana u Beogradu čekajući nedeljni derbi protiv Crvene zvezde, čak je i trenirala u nedelju ujutro, da bi onda saznala da od boravka u Beogradu i utakmice neće biti ništa, jer je Zvezda imala jednog, navodno Džordana Lojda, pozitivnog igrača, Zvezda je baš tim činom pokazala da drži ABA ligu u šahu.

Jer, Zvezdini igrači bez tog jednog igrača seli su u ponedeljak u avion i otputovali prema Rusiji, gde ih čeka Evroligaški duel protiv Zenita.

Po istom obrascu mogli su da igraju protiv Cedevita Olimpije, ali očigledno je važnije bilo ne rizikovati drugi poraz u ABA ligi bez najboljeg igrača, navedeno je u komentaru Jutarnjeg lista.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON DOMINANTNIH 10 GODINA: Englezi će po lošem pamtiti ovu sezonu!

Juče su završeni revanši četvrtfinala Lige konferencija i Lige Evrope. U drugom elitnom takmičenju UEFA po značaju, sastaju se Bajern...

POVEZANE OBJAVE