Koroman priveden zbog pisanja o Kokezi i Terziću

Nekadašnji reprezentativac Srbije Ognjen Koroman priveden je zbog svojih stavova koje je javno iznosio o predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Slaviši Kokezi i generalnom direktoru Zvezdanu Terziću.

Bivši fudbaler Crvene zvezde je u mnogim navratima javno iznosio svoje viđenje situacije u srpskom fudbalu, između ostalog, i za naš portal, te je po povratku iz Republike Srpske priveden.

– Priveli su me zbog pisanja na društvenim mrežama o Zvezdanu Terziću i Slaviši Kokezi, tako su mi rekli. Moram da istaknem da su policajci bili super i maksimalno korektni prema meni, stvarno nemam reči. Oni su samo radili svoj posao – rekao je Koroman za ,,Nova.rs”.

Kako dodaje, cilj mu nije bio poziv na bunt, već je samo želeo da izrazi svoj stav.

Nisam opovrgao ništa što sam rekao i napisao. Gleda se da li je bilo podstrekivanja na bunt, zbog pominjanja navijača, što sam negirao, jer niti zovem na bunt, niti želim zlo nekome, niti pretim ili ugrožavam nečiju bezbednost. Samo imam pravo da kažem šta mislim – kazao je Koroman.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RASPRODAJA U NAJAVI: Leverkuzen za 60 miliona ostaje bez važnog igrača, tri premijerligaša stala u red?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena ove sezone su nadomak triple krune. Bundesligu su osvojili, a pokušaće da je završe bez poraza. U...

POVEZANE OBJAVE