Navijači u Seriji A od januara?

Predsednik Fudbalskog saveza Italije (FICG) Đuzepe Gravina nada se da će zdravstvena situacija dozvoliti navijačima da se vrate na stadione širom Serije A.

Kao i u većini fudbalskih liga sveta i u Seriji A se igra pred praznim tribinama. Pokušaj na samom startu sezone gde su stadioni dočekali maksimalno 1000 gledalaca nije bio održiv usled pogoršanja epidemiološke situacije, stoga se gotovo čitav šampionat igra sa bez prisustva publike.

Gravina se nada da se će se početkom naredne godine situacija popraviti i da bi fanovi mogli da budu deo fudbalskih priredbi.

– Serija A je veoma zanimljiva ove sezone i svi smo svedoci pojedinih iznenađenja. Navijači su glavni protagonisti, a opet, nisu tu. Šou nije potpun bez njih. Ne znam koliko će još dugo proći dok ih ne vidimo na stadionima. Nadam se u januaru, to bi mogao biti prvi korak, ali sve zavisi od zdravstvene situacije – rekao je Gravina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POŽELEO DOBRODOŠLICU PARTIZANU: Bokan o najboljem treneru Evrope, dotakao se A licenci EL

Košarkaše Partizana nakon evroligaškog poraza od Olimpijakosa čeka novo iskušenje. Igraju derbi duel u 25. kolu ABA lige na gostovanju...

POVEZANE OBJAVE